Hou deze site in de gaten voor nieuwe data!

 

Kan het ZELFVERTROUWEN van jouw kind wel een BOOST gebruiken?

Kom dan samen met je kind (7 - 12 jaar) naar de Zelfvertrouwen Boost Workshop 

 

 

Onzekerheid drukt een grote stempel op het geluk en de expressie van onszelf. En het vervelende daarvan is dat het nog steeds een taboe is. Iedereen is in meerdere of mindere mate onzeker, maar er wordt nog te weinig aandacht aan besteed om hiervan af te komen.   

 

Als onzekerheid je kind belemmert, doordat het bijvoorbeeld moeilijke situaties uit de weg gaat, zich vaak terugtrekt, veel verdrietig is of vaak boos gedrag vertoont, dan is het fijn als je hem of haar ondersteuning kunt bieden.  

 

Zelfvertrouwen is een vaardigheid die je aan kunt leren en waar je je hele leven profijt van hebt. Op jonge leeftijd wordt hiervoor al de basis gelegd. Door gebeurtenissen die je in je jeugd meemaakt kun je zelfvertrouwen opbouwen of juist onzekerheid ontwikkelen. 

Daarom is het zo belangrijk om er nu iets mee te doen 

 

Geef jouw kind de kans om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.  

 

Kinderen van 7 - 12 jaar die veel last hebben van hun onzekerheid kunnen tijdens deze drie uur durende workshop op een speelse en veilige manier de eerste stappen zetten naar meer zelfvertrouwen. 

  

 

Door te werken vanuit de talenten van het kind en te kijken naar wat er allemaal al wel goed gaat, krijgt een kind meer veerkracht. 

 

De kosten voor deze 3 uur durende  workshop bedragen € 27,00

 

 

Aanmelden voor de workshop kan via de contactpagina